Shopping Cart


Geen producten gevonden.

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Uiteraard besteedt MorganaFashion veel zorg en aandacht aan alle informatie op deze website en streven wij er naar om deze website zo up-to-date mogelijk te houden. Ondanks dit bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Uiteraard zal MorganaFashion, zodra een fout of onjuistheid ontdekt wordt, deze verbeteren.

MorganaFashion is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit gebruik van informatie die door MorganaFashion op deze website wordt gegeven. MorganaFashion wijst hierbij dan ook alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website en de informatie van websites door derden waarnaar wordt verwezen op deze website middels links (verbindingen).

Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze website.

Verwijzingen of links (verbindingen) naar websites door derden of bronnen die geen eigendom zijn van MorganaFashion zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze website. MorganaFashion is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. MorganaFashion aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke websites of bronnen.

MorganaFashion is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van deze website, wordt door MorganaFashion uitdrukkelijk afgewezen. Eventuele type-fouten zijn voorbehouden.

MorganaFashion behoudt zich het auteursrecht op de via de internetsite van MorganaFashion verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logos, fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen in de site van  MorganaFashion mag zonder schriftelijke toestemming van MorganaFashion openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan.
Citeren dient in dat geval te geschieden met bronvermelding.
 

  
Leveringsvoorwaarden | Privacy | Disclaimer | © Morgana Fashion